Mic dejun - 25 lei: branzeturi (telemea, topita, de burduf, dulce proaspata), diverse feluri de gemuri (cirese amare, afine de munte, macese), unt, platou taranesc cu produse traditionale, zacusca, salata de vinete, oua, alternative la dorinta clientului mezeluri, cremvusti, ceai, lapte si cafea.

Masa principala (pranz intarziat) - 50 lei: diverse ciorbe (pui, vita, porc) si supe (cu taietei sau galuste), fripturi cu diferite garnituri si muraturi, iar ca desert prajituri de casa pe alese. Din partea casei horinca (tuica) de Maramures de mere sau prune si lichior de casa din afine de munte; sucuri cu sirop de casa si tip socata.

Masa se serveste într-o ambianta rustica oferita de caldura semineului,  cu retete traditionale.

Toate acestea vor fi diversificate de la o masa la alta si de la o zi la alta folosind o gama larga de produse (porc, vita, pasare) din productie proprie sau de la fermele din apropiere (exceptie mezelurile), toate meniurile fiind o imbinare intre traditional si modern.

Exemple de meniu: medalion vanatoresc cu sos de coacaze de padure (merisoare), cartofi scobiti umpluti cu ciuperci de padure si branza de burduf, mamaliguta cu carnati si coaste, sarmale, placinte, cozonaci si paine de casa.

Cazare, demipensiune, relaxare, ambianta placuta