Mic dejun - 25 lei: branzeturi (telemea, topita, de burduf, dulce proaspata), diverse feluri de gemuri (cirese amare, afine de munte, macese), unt, platou țăranesc cu produse tradiționale, zacuscă, salată de vinete, oua, alternative la dorința clientului, mezeluri, cremvuști, ceai, lapte și cafea.

Masa principală (prânz intarziat) - 60 lei: diverse ciorbe (pui, vită, porc) și supe (cu taieței sau galuște), fripturi cu diferite garnituri și murături, iar ca desert prajituri de casă pe alese. Din partea casei horincă (țuica) de Maramureț de mere sau prune și lichior de casa din afine de munte; sucuri cu sirop de casă și tip socata.

Masa se servește într-o ambianță rustică oferită de caldura șemineului,  cu rețete tradiționale.

Toate acestea vor fi diversificate de la o masă la alta și de la o zi la alta folosind o gamă largă de produse (porc, vită, pasare) din producție proprie sau de la fermele din apropiere (excepție mezelurile), toate meniurile fiind o imbinare intre tradițional și modern.

Exemple de meniu: medalion vânatoresc cu sos de coacăze de padure (merișoare), cartofi scobiți umpluți cu ciuperci de pădure și branza de burduf, mămăliguță cu carnați și coaste, sarmale, plăcinte, cozonaci și pâine de casă.

Cazare, demipensiune, relaxare, ambianță placută